EL-revision på Båtgården

En el-revison kommer att utföras av en helt fristående konsult.
Han har alla nödvändiga certifieringar för denna uppgift.
Detta kommer att uföras i huslängorna A till F med början i F.

Vad kommer då att ske:
START: Lördag 27/1 Kl. 09.00
KLART: Förhoppningsvis under helgen, men beror lite på hur lätt eller svåråtkommligt det är i båthusen.
Tillgång till båthus: Jan Almgren och Bo Lindskog från Styrelsen kommer att gå med runt och handha öppning och låsning av dörrar
Vad behöver husägaren göra: Se till att det går att komma åt el-skåp och sädant lättvindigt.
Vad blir då reultated av detta: Det kommer att utfärdas et protokoll för varje båthus där eventuell åtgärder från husägaren krävs
Vad kostar detta husägaren: Revisionen är kostnadsfrin för husägaren

Mer info kommer att finnas på anslagstavlan

Spolplattan

Den nya spolplattan med reningsanläggning är i dagsläget inte i drift. Den får därför inte användas till någon typ av tvätt/spolning då det kan skada anläggningen. Anläggningen kommer att startas upp senare i höst.

Styrelsen återkommer med uppstartsdatum samt ordnings och handhavande regler

Viktig försäkringsinformation

Enligt försäkringsreglerna, så måste batteripolerna vara bortkopplande när ert ”fordon” förvaras på Båtgårdens område. Som fordon räknas båtar, husbilar, husvagnar samt allt annat som har ett batteri monterat hur litet det än månde vara. Detta beror då på en ökad brandrisk om detta inte följs.

Självklart får man ladda batterier, men det gör man bäst med batteriet urplockat. Måste det vara kvar i fordonet så gäller även då att polerna måste vara bortkopplade.

Nyhetsbrev

Påminner medlemmar om möjligheten att få nyheter / information via e-post om ni anmäler er som prenumerant på vårt nyhetsbrev. Detta görs enkelt på hemsidan genom att skriva in er e-postadress och klicka på prenumerera.

Funktionärer till styrelsen

För att föreningen skall fungera behöver vi funktionärer, kontakta valberedningen om ni kan tänka er att hjälpa till.

Senats uppdaterat

2018-01-22