Städdagen 26/5 en lyckad tillställning.
Det var en lyckad städdag, med både fint väder och många deltagare. Det var en driven skara som kom, vilket märktes både på med den effektivitet och snabbhet arbetet utfördes!

Detta märktes om inte annat på att både fikan och korven tog slut, precis som det vi hoppats på.

Under dagens gång fick jag frågan om ”flex-städdags jobb” som vi informerade om förra gången. Styrelsen kommer att annonsera ut vilka jobb som blir aktuella på anslagstavlan. Närmare info kommer att finnas där.

Ps. Tills nästa gång lovar vi ordna med mer kaffe och drickasmile

Ett hjärtligt tack å styrelsens vägnar

Ingemar Olsson

Spolplattan

Den nya spolplattan med reningsanläggning är i dagsläget inte i drift. Den får därför inte användas till någon typ av tvätt/spolning då det kan skada anläggningen. Anläggningen kommer att startas upp senare i höst.

Styrelsen återkommer med uppstartsdatum samt ordnings och handhavande regler

Viktig försäkringsinformation

Enligt försäkringsreglerna, så måste batteripolerna vara bortkopplande när ert ”fordon” förvaras på Båtgårdens område. Som fordon räknas båtar, husbilar, husvagnar samt allt annat som har ett batteri monterat hur litet det än månde vara. Detta beror då på en ökad brandrisk om detta inte följs.

Självklart får man ladda batterier, men det gör man bäst med batteriet urplockat. Måste det vara kvar i fordonet så gäller även då att polerna måste vara bortkopplade.

Nyhetsbrev

Påminner medlemmar om möjligheten att få nyheter / information via e-post om ni anmäler er som prenumerant på vårt nyhetsbrev. Detta görs enkelt på hemsidan genom att skriva in er e-postadress och klicka på prenumerera.

Funktionärer till styrelsen

För att föreningen skall fungera behöver vi funktionärer, kontakta valberedningen om ni kan tänka er att hjälpa till.

Senats uppdaterat

2018-06-03